Ik help ondernemers met het inrichten van hun zakelijke Instagram account en het vergroten van de zichtbaarheid, zodat zij hun ideale klant aantrekken en winst gaan maken met hun bedrijf.

Jarenlang heb ik als leidinggevende gewerkt in een ggz instelling. Na het volgen van de studie bedrijfskunde groeide mijn interesse in de marketing en dan specifiek op social media.

Ik startte een onderneming in de beautybranche en verkocht mijn producten via social media. Mijn interesse was groot en ik volgde verschillende cursussen en trainingen op het gebied van social media marketing. Deze kennis wilde ik overdragen aan anderen en zo ben ik mijn eerste klanten gaan coachen. Ik leerde ze zichtbaar zijn, klanten aantrekken en verkopen op een manier die bij ze past.

Mensen in hun kracht zetten en laten groeien, dit was mijn passie als leidinggevende. Ik ontdekte dat ik deze passie kon combineren met mijn kennis en ervaring in de marketing en besloot mij volledig te gaat focussen op het coachen van online ondernemer! Ik ben enorm dankbaar voor alle ondernemers die ik de afgelopen jaren al succesvol heb mogen coachen binnen hun bedrijf!

Wil jij graag groeien in je bedrijf op een manier die bij je past?

In mijn aanbod gaan we een goede basis neerzetten zodat jij je ideale klant weet aan te trekken en winst gaat maken met je bedrijf. En je hoeft niet alles zelf uit te zoeken, dat heb ik de afgelopen jaren voor je gedaan 😉